W tym szpitalu jest wylęgarnia bakterii!!!
I nikt z tym nic nie robi.
Ale ludzie są obłudni przy pielegniarce miłe uśmiechy a teraz wylewane pomyje.
Wiecie co czytam te wpisy i nie wierzę własnym oczom jak można aż tak wyzywać personel tego czy innego szpitala a szczególnie pielęgniarki czy panie opiekunki to właśnie one zajmują się tymi biednymi schorowanymi ludźmi leżałem na tym właśnie oddziale i nawet nie macie pojęcia jaką one wykonują syzyfową pracę nie raz nie dwa byłem świadkiem jak zostały wyzywane lub nawet wręcz uderzone przez agresywnego pacjenta i ja jestem pełen podziwu do wykonywanej przez nich pracy bo ja osobiście bym poprostu przy...bał.Za żadne pieniądze nie chciałbym robić tego co one robią.
Tragedia to jest. Wiecie jak długo czasu się rozwija to choroba? Bo ja odwiedzałam chorą mamę jeszcze wczoraj i strasznie się boję
Oczywiście ze opieka jest tam bardzo dobra panie pielęgniarki tyraja w pocie czoła.
Powinni zamknąć ten szpital. Jak można było przyjmować ludzi na oddział, wiedząc, że kobieta wröciła z zagranicznej wyprawy. Mam męża, który leżał z tą panią i przysięgam, że jeśli zachoruje on albo ktoś z mojej rodziny to podam was i zgłoszę temat do telewizji.
Ludzie to już powariowali ogarnij cie się co prezydent ma do tego ze w szpitalu jest bakteria jak wam guma w majtkach pęknie to tez będzie wina prezydenta co za matowy niedouczone .
Miałam mamę na tym oddziale i nie mogę powiedzieć złego słowa na opiekę dziewczyny biegają jak w ukropie a groźną bakterię może wnieść każdy z nas
Ludzie nie głupiejcie tą bakterię może mieć każdy z nas nawet nie wiemy co w sobie nosimy.Apropos oddziału wewnętrznego w owym szpitalu zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie się podobać opieka czy w tym czy w innym szpitalu ja miałem tam bliską mi osobę i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki pielęgniarskiej jak i pań opiekunek,wykonują ciężką pracę i mogę się założyć że wielu z was nie chciałoby tej pracy wykonywać nawet za miliony.Także zamiast obrzucać te kobiety błotem zastanówmy się nad własnym trybem życia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!